ÁLOMMELÓ
Teszteld a Brigád szolgáltatásait havi 900 ezer forintért!
 
 
 
A Bónusz Brigádról


A Bónusz Brigád Magyarország piacvezető közösségi vásárló oldala.
Ajánlatainkkal naponta különböző csatornákon több mint kétmillió embert érünk el. Indulásunk óta 4 milliárd forintot spóroltunk a brigádtagoknak.

A Bónusz Brigád egy magyar startup vállalkozás, melyet Heller Gábor és Kaprinay Zoltán alapított 2010. szeptember 1-én. Büszkék vagyunk arra, hogy az azóta eltelt időben sikerült egy országosan ismert márkát teremtenünk. Munkánkat számos díjjal is elismerték: többek között megkaptuk a közösségi kategóriában az Év Weblapja címet, a Magyar Adományozói Fórum különdíját, valamint a közösségi vásárló oldalak között egyedüliként érdemeltük ki a Magyar Szolgáltatás minősítést.

Elsőként vezettük be a 100%-os minőségi garanciát, és különösen büszkék vagyunk a Segít a Brigád projektünkre, mely minden hónapban más-más alapítvány munkáját segíti a brigádtagok adakozásából, amihez a Brigád is hozzátesz 100 ezer forintot.

Heller Gábor és Kaprinay Zoltán a Brigád egyik legfőbb céljának a közösségépítést tekintik, és a cég vezetésében számukra a legfontosabb alapelvek a korrektség, minőség, megbízhatóság.