ÁLOMMELÓ
Teszteld a Brigád szolgáltatásait havi 900 ezer forintért!
 
 
 
GYIK

A pályázatra beküldött videó elkészítéséhez használhatok-e segítséget, vagy azt is kizárólag egyedül készíthetem el?

A pályázati videóhoz használhatsz külső segítséget, a lényeg, hogy minél többet tudjunk meg rólad és arról, hogy miért éppen te vagy a legalkalmasabb erre az állásra.

 

Mit jelent az, hogy meg kell titeket győznöm arról, hogy én vagyok a legalkalmasabb az állásra?

„Add el magad,” vagyis mutasd meg, hogy te vagy az a vidám, kedves, jófej ember, aki vállalja önmagát, akinek vanb egyénisége, és ezt másoknak sem szégyelli megmutatni. Fontos, hogy örömmel próbáld ki a Brigád szolgáltatásait, és az élményedet szórakoztatóan tudod bemutatni.

 

Rengeteg videót készítettem már életemben, azok közül is feltölthetek egyet, vagy külön erre a célra készítsek egy videót?

Külön erre a célra kell készítened egy videót, mert azt szeretnénk belőle megtudni, hogy erre a munkakörre valóban te vagy a legalkalmasabb. A videód hossza tetszőleges, a fontos számunkra az, hogy lássuk, képes vagy szórakoztató, mások által is élvezhető formában beszámolni az élményedről, amit átéltél a Brigád szolgáltatásainak kipróbálásakor. Töltsd fel videódat a YouTube-ra, a klipet ebben a formátumban nevezd el: Vezetéknév Keresztnév Brigád Álommeló, pl. Kovács Pál Brigád Álommeló

 

Ha megnyerem az állást, akkor a mindennapi munkámhoz is használhatok segítséget, vagy egyedül kell tesztelnem, videóznom, blogolnom?

Egy embert veszünk fel és one-man-showról van szó, azaz igen, egyedül kell ellátnod a tesztelést, videózást, fotózást, szöveges blogolást. Természetesen mi azon leszünk, hogy minden segítséget megkapj tőlünk: ezért adunk a videózáshoz egy iPhone 5-öt, MacBook Pro-t a vágáshoz és minden szakmai, szellemi támogatást is a blog minél jobb elkészítéséhez. Természetesen saját eszközeidet is használhatod. Ha pedig néha olyan szolgáltatást kell tesztelned amihez mindenképp szükséged van segítségre, akkor szívesen elmegyünk veled.

 

Olvastam hogy a pályázó nem lehet főiskolás. Szeretnék pályázni, de jelenleg főiskolára járok távoktatásos tagozaton. Így is jelentkezhetek?

Ez a munka teljes embert kíván, nem szeretnénk ha más elvonná a figyelmét az újonnan belépő munkatársunknak. Ugyanakkor ha csak hétvégi elfoglaltságról van szó és hétközben ugyanúgy tudsz dolgozni mint bárki más, akkor semmi akadálya, hogy pályázz.

 

Miért csak Facebookon lehet szavazni a videókra?

A Bónusz Brigád, amelynek a szolgáltatásait tesztelnie kell a nyertesnek, egy közösségi oldal, több mint 320 ezer Facebook rajongóval, ezért kíváncsiak vagyunk ennek a közösségnek a véleményére is. Ezen kívül nem csak az a videó jut tovább amelyre a legtöbb szavazat érkezett, hanem az is amelyiket a legtöbben megnézték. Tehát a „megnézéssel” is lehet szavazni. Ráadásul további - a Brigád alapítói által kiválasztott - tíz videó is bekerül a második körbe, így összesen tizenkét videó versenyez majd a továbbjutásért.

 

Ki határozza meg, hogy mely szolgáltatásokat kell tesztelni?

A tesztelésre a szolgáltatásokat a nyertessel közösen jelöljük ki az alapján, hogy mi az ami még nem volt tesztelve, vagy régen volt, esetleg mi lehet látványosabb, érdekesebb a nézőknek, a blog olvasóinak.

 

Van-e esélyem a nyerésre, ha nem vagyok átlagember, hanem mondjuk vegetáriánus vagyok, vagy éppen tolószékhez vagyok kötve?

Igen, ha el tudod végezni a kiírásban szereplő munkát, akkor ugyan olyan esélyekkel indulsz mint bárki más. A fő szempont az, hogy olyan pályázati videót küldj amiben meggyőzöl bennünket, hogy te vagy a legalkalmasabb arra, hogy a Brigád tesztelője legyél. 

 

Ha vidéken élek, ne is pályázzak? 

Nem szempont, hol élsz, de mivel az ajánlatok többsége budapesti, így az állás elnyerőjének, ha vidéken él, vállalnia kell a gyakori utazást.

 

Használhatok saját eszközöket (videókamera, laptop) a videók elkészítéséhez? 

Természetesen. Az általunk felajánlott eszközök arra szolgálnak, hogy azok számára is megkönnyítsük a jelentkezést, akik adott esetben nem rendelkeznek saját felszereléssel. 

 

Jelentkeznék, de ha nem nyerek, semmi kedvem hozzá, hogy az egész ország megismerje az arcomat. Lehet használni valamit (kitakarás, álarc) a bemutatkozó videóban, hogy megőrizzem az inkognitómat? 

Nem! Ha úgy érzed, te vagy, akit keresünk, akkor tisztában kell lenned azzal is, hogy a munkakör betöltésének egyik elsődleges feltétele, hogy az arcodat adod a videókhoz. Ha kellemetlen számodra a nyilvánosság, valószínűleg nem te vagy a mi emberünk. 

 

Bármilyen extrém szolgáltatás tesztjét köteles vagyok bevállalni? 

Igen és nem. Alapvetően rendelkezésre kell állnod, hogy teszteld a Brigád bármelyik szolgáltatását. Természetesen mondhatsz nemet olyan esetekben, amikor a bónusz felhasználása maradandó és látható testi változással jár, pl. testékszer beültetése, tetoválás. Olyan extrém szolgáltatás amúgy sem jelenik meg a Brigád oldalán, amit egy bevállalós, egészséges, kiváncsi ember nem szívesen próbálna ki.

 

Mit jelent az, hogy a pályázaton elért eredményemtől függetlenül köteles vagyok havonta maximum 4 alkalommal Skoopy rendelkezésére állni? 

Mivel a pályázók közül nem csak a nyertes, de adott esetben több versenytársa is nagy népszerűségre tehet szert (például a videómegosztón), így a későbbiekben előfordulhat, hogy a média kíváncsi lesz rá, és szeretné őt megismerni. A kötelezettség természetesen nem szól örökre, mindössze az álommeló időtartamára, tehát a kampány időszaka alatt, valamint a nyertes munkába állásától számított egy éven át. 

 

Ha nem nyerek, a Bónusz Brigád fizet honoráriumot ezekért a médiamegjelenésekért? 

Honoráriumot nem fizetünk, de az utazás költségeit vállaljuk, valamint az ilyen jellegű találkozókat igyekszünk úgy igazítani, hogy az a legkevesebb kellemetlenséggel járjon minden fél számára. Ezek a médiamegjelenések ugyanakkor valószínűleg nem fognak minden pályázót érinteni. 

 

 

Ha nem találtál választ a kérdésedre, akkor írj nekünk az alommelo@bonuszbrigad.hu címre, vagy hívj bennünket (munkanapokon 8-18 óráig) a 061-780-7360 számon.